Despre ARI-Studio

ARI-Studio este o companie romaneasca de software care se concentreaza in prezent pe dezvoltarea gamei de produse Unity care se adreseaza urmatoarelor tipuri de locatii din domeniul HoReCa si Retail: restaurant, pensiune, hotel, magazin, bar, pub, club, cafenea, pizzerie, fast-food, food truck, catering, salon de evenimente, cofetarie, patiserie, depozit si nu numai. Oferim clientilor nostri software profesional, proiectat si dezvoltat de la zero de catre echipa noastra, in conformitate cu piata si legislatia romaneasca. Datorita acestui fapt le putem asigura clientilor nostri suport complet dupa efectuarea achizitiei si, de asemenea, putem adapta sistemele la nevoile si modul de desfasurare a afacerii fiecarui client. Compania noastra ofera de asemenea si sisteme hardware pentru a le completa pe cele software, crearea unor astfel de pachete simplificand munca si procesul de cautare pe care il parcurg in general managerii si patronii de restaurante, hoteluri, pensiuni, magazine sau alte tipuri de afaceri. Daca ai in plan deschiderea oricarui tip de locatie din cele prezentate mai sus viziteaza-ne pe http://horeca.aristudio.ro sau http://retail.aristudio.ro si te asiguram ca vei gasi in noi cel mai bun partener pentru afacerea ta!

Suntem totodata pasionati de tot ceea ce inseamna noi tehnologii si de aceea ne-am propus sa ne implicam si in domenii precum printarea 3D (3D Printing) sau Internet of Things (IoT). Va asteptam in magazinul nostru situat in Pitesti, pe Calea Craiovei, bl. P4 (langa Costas) pentru a vizualiza si achizitiona produsele pe care le ofera firma noastra atat pentru domeniile HoReCa si Retail, dar nu numai. In magazinul nostru veti gasi si echipamente IT noi si reconditionate ce asigura o calitate ridicata la preturi avantajoase! Produsele se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati - 0348 422 000.


www.aristudio.ro

Comentarii

Cele mai citite articole

Cum sa iti mentii si chiar sa iti cresti numarul de clienti la inceput de an!

Preluarea comenzilor pe dispozitive mobile - o metoda simpla de a imbunatati experienta clientilor si a usura munca personalului